Donation methods (CB, Mastercard, Visa, PayPal, iDeal, Sofort, SEPA, Bancontact

Pl@ntNet-tiimi on sitoutunut tarjoamaan kansalaisten tiedealustan, jonka tarkoituksena on biodiversiteetin suojelu istutuksilla ilman tarvetta mainonnalle tai tietojen myynnille eteenpäin. Lahjoituksesi edistää toimintaamme.

Lahjoituksesi auttaa meitä kehittämään palvelua, jonka avulla yli 32 miljoonaa käyttäjää tunnistaa kasveja ja tarkkailee biodiversiteettiä. Lisäksi lahjoituksilla hankitaan palvelun tarvitsemia palvelimia ja tuetaan tieteellistä tutkimusta.

Agropolis Fondation hallinnoi Pl@ntNet-lahjoituksia. Säätiö (Foundation for Scientific Cooperation, FCS) on tunnustettu Ranskassa yleishyödylliseksi laitokseksi, mikä voi antaa sinulle oikeuden verovähennyksiin paikallisten lakien mukaisesti.

Voit lahjoittaa sekillä merkitsemällä sen maksettavaksi Agropolis Foundation -järjestölle, kirjoittamalla “PlantNet Donation” tyhjälle paperille ja lähettämällä sekin seuraavaan osoitteeseen:

Agropolis Fondation
1000 avenue Agropolis
34394 Montpellier CEDEX 5
FRANCE

Jos sinulla on kysyttävää Pl@ntNet-toimintaan liittyen, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: contact@plantnet-project.org

Anteliaisuudestasi kiittäen
Pl@ntNet-tiimi