Lahjoita PayPal

Pl@ntNet-tiimi on sitoutunut tarjoamaan kansalaisten tiedealustan, jonka tarkoituksena on biodiversiteetin suojelu istutuksilla ilman tarvetta mainonnalle tai tietojen myynnille eteenpäin. Lahjoituksesi edistää toimintaamme.

Lahjoituksesi auttaa meitä kehittämään palvelua, jonka avulla yli 32 miljoonaa käyttäjää tunnistaa kasveja ja tarkkailee biodiversiteettiä. Lisäksi lahjoituksilla hankitaan palvelun tarvitsemia palvelimia ja tuetaan tieteellistä tutkimusta.

Pl@ntNet-projektin tukijana on Agropolis Foundation, joka on ranskalainen tieteelliseen yhteistyöhön perustuva järjestö, joka luetaan yleishyödylliseksi toimijaksi.

🇫🇷 Verotettavat ranskalaiset lahjoittajat saavat 66 %:n veronalennuksen täyttämällä tämän lomakkeen ja saamalla todistuksen (ehdot lukevat täällä).
Muiden maiden asukkaat saavat kuitin lahjoituksesta tammikuussa.

Voit tehdä lahjoituksen verkossa PayPalin välityksellä napsauttamalla alla olevaa painikettaVoit lahjoittaa sekillä merkitsemällä sen maksettavaksi Agropolis Foundation -järjestölle, kirjoittamalla “PlantNet Donation” tyhjälle paperille ja lähettämällä sekin seuraavaan osoitteeseen:

Agropolis Fondation
1000 avenue Agropolis
34394 Montpellier CEDEX 5
FRANCE

Jos sinulla on kysyttävää Pl@ntNet-toimintaan liittyen, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: contact@plantnet-project.org

Anteliaisuudestasi kiittäen
Pl@ntNet-tiimi